Stomresning i Stockholm

Trimex AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, stomresningar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholm-stad med omnejd.

Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Trimex AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till villabyggen. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Certifierade

Trimex  AB är medlem i branschföreningen Byggkeramikrådet och har Bas U Bas P certifikat och behörighet inom Heta arbeten. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.